REFERENSER

"Jag har fått veta saker om depression och dylikt som jag inte visste och det har hjälpt mig att förstå mig själv mer. Tack vare er." 

Kram Anna
38 år, Västerås
 

"Har fått mycket bra råd och kommit till insikt. Att ta upp saker och få mig själv att tänka efter och inse att min ångest inte är livsfarlig."

Sara, 31 år

"Har blivit lämnad av min fru. Har fått hjälp att tänka rätt och börjat se förändringar, som på sikt kommer att bli bra."

Erik
56 år, Stockholm

"En ovärderlig hjälp som förändrat mitt liv från mörk till ljus tillvaro. Utan hjälpen hade jag inte levt idag."

Oskar, 29 år Malmö

"Jag har snabbt blivit bra och kan fungera normalt på jobbet."

Anna, 44 år


Vem du än är.
Vad du än bär på.

Tel: 0939 1980


250 kr/per samtal  
Debitering sker om samtalet är längre än 10 minuter.
Max samtalstid på 40 minuter.
Vardagar 09:00-16:00

 

"Jag har lärt mig om mina tankemönster och ändrat mina tankar till plus... Kan fungera som människa och inte sitta inlåst hemma."

Ylva, 21 år

"Jag har en fast tid inbokad varige vecka, där jag kan ventilera mitt liv. Ger mig trygghet att veta att någon lyssnar. Att någon tar sig tid till mig och finns där. Är rädd att göra fel och behöver vägledning."

Gunnar, 52 år

Är du under 18 år?

Eftersom Onlinesamtal.se endast vänder sig till vuxna, kan du istället kontakta BRIS - kostnadsfritt för dig upp till 18 år.

Tel: 116 111
Måndag - fredag: 15.00-21.00
Lördag - söndag: 15.00-18.00
Läs mer här: www.bris.se
Eftersom Onlinesamtal.se endast vänder sig till vuxna, kan du istället kontakta Maskrosbarn - kostnadsfritt för dig mellan 13-19 år.

Maskrosbarn finns till för dig som har en förälder som dricker för mycket, tar droger eller mår psykisk dåligt. Du är välkommen till oss!

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar med att stödja ungdomar som växer upp med föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Dom vänder sig till ungdomar, 13–19 år, från hela Sverige.

Maskrosbarn har en chatt som är öppen, torsdag-söndag kl.20.00-22.00 – då chattar dom gärna med dig!

Vill du få tag i maskrosbarn innan dess går det bra att maila: kontakt@maskrosbarn.org
På chatten kan du ta upp det som du tycker är viktigt – inga problem är för stora eller för små - och du är alltid anonym. 
Läs mer här: www.maskrosbarn.org