OM OSS
Vi är ett sammansvetsat team som är utbildade inom Krissamtal.

Vi är alla terapeuter inom KBT. Vi har blandade erfarenheter av livet. Några av oss är sjuksköterskor vissa av oss är kuratorer med socionomutbildning som grund.

Vi har jobbat så väl på sjukhus som på mindre vårdenheter och skolor. Vårat hjärta ligger i att hjälpa dig som har ett behov av att prata. Vi är specialister inom Kris- och Krishantering.
 

Vem du än är.
Vad du än bär på.

Tel: 0939 1980


250 kr/per samtal  
Debitering sker om samtalet är längre än 10 minuter.
Max samtalstid på 40 minuter.
Vardagar 09:00-16:00

 

Vi är anonyma och du som ringer är också helt anonym

Oavsett hur situationen ser ut är det viktigt att prata med någon och att få stöd. Därför finns det olika organisationer som du, anonymt, kan kontakta och få hjälp. Att kunna vara anonym kan innebära att man vågar ta ett första steg mot att förändra sin situation.

Orsakerna till att man ringer är många. Det kan gälla relationsproblem, övergrepp, självmordstankar, sorg, separation, ångest eller andra problem. Ett samtal kan vara på liv och död, ett annat kan fungera mer som vägledning.

Är du under 18 år?

Eftersom Onlinesamtal.se endast vänder sig till vuxna, kan du istället kontakta BRIS - kostnadsfritt för dig upp till 18 år.

Tel: 116 111
Måndag - fredag: 15.00-21.00
Lördag - söndag: 15.00-18.00
Läs mer här: www.bris.se
Eftersom Onlinesamtal.se endast vänder sig till vuxna, kan du istället kontakta Maskrosbarn - kostnadsfritt för dig mellan 13-19 år.

Maskrosbarn finns till för dig som har en förälder som dricker för mycket, tar droger eller mår psykisk dåligt. Du är välkommen till oss!

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som arbetar med att stödja ungdomar som växer upp med föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Dom vänder sig till ungdomar, 13–19 år, från hela Sverige.

Maskrosbarn har en chatt som är öppen, torsdag-söndag kl.20.00-22.00 – då chattar dom gärna med dig!

Vill du få tag i maskrosbarn innan dess går det bra att maila: kontakt@maskrosbarn.org
På chatten kan du ta upp det som du tycker är viktigt – inga problem är för stora eller för små - och du är alltid anonym. 

Läs mer här: www.maskrosbarn.org